Φιλοξενία προσωπικών ιστοσελίδων

Το ΚΛ&ΔΔ παρέχει τη δυνατότητα φιλοξενίας στους Web εξυπηρετητές του προσωπικών ιστοσελίδων για φυσικά πρόσωπα, μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας. Η υπηρεσία αποσκοπεί στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης, την προβολή των ερευνητικών ενδιαφερόντων και την προαγωγή των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων των μελών του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Οι προσωπικές ιστοσελίδες που φιλοξενούνται στους εξυπηρετητές του Κέντρου είναι διαθέσιμες μέσω της διεύθυνσης της ιστοσελίδας του εκάστοτε τμήματος.

Κανονισμός λειτουργίας

Η υπηρεσία προσωπικής σελίδας χρηστών παρέχεται σε όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ιδρύματος.

Το ΚΛ&ΔΔ δεν γνωρίζει εκ των προτέρων το περιεχόμενο των προσωπικών ιστοσελίδων που θα αναρτηθούν σε ιστοσελίδες του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό.

Η ευθύνη για τη συντήρηση, διαμόρφωση και ενημέρωση των προσωπικών ιστοσελίδων ανήκει στους χρήστες, οι οποίοι είναι και αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι για το περιεχόμενο τους. Το ΚΛ&ΔΔ δεν μπορεί να επέμβει κριτικά στο περιεχόμενο παρά μόνο αν αυτό περιλαμβάνει υβριστικό, πορνογραφικό, παράνομο ή ρατσιστικό υλικό.

Η δημιουργία ιστοσελίδων δεν επιτρέπεται για:

  • Αποθήκευση-Προβολή πορνογραφικού υλικού (φωτογραφικό, video ή κείμενο).
  • Αποθήκευση-Προβολή υλικού που θίγει την υπόληψη τρίτων προσώπων.
  • Δυσφήμηση ή συκοφαντία τρίτων προσώπων.
  • Αποθήκευση εμπορικού ή διαφημιστικού υλικού.
  • Αποθήκευση υλικού το οποίο αποτελεί κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Αποθήκευση-Προβολή υλικού που δεν συνάδει προς την Ακαδημαϊκή φυσιογνωμία της υπηρεσίας.

Σε περιπτώσεις παράβασης των κανόνων χρήσης το ΚΛ&ΔΔ διατηρεί το δικαίωμα απομάκρυνσης του επίμαχου περιεχομένου και αφαίρεσης του δικαιώματος πρόσβασης στην υπηρεσία. Επιπλέον, οι δράστες μπορεί να αντιμετωπίσουν πειθαρχικά μέτρα που επιβάλει εσωτερικά το Ίδρυμα με τα εγκεκριμένα όργανα του, καθώς και τις συνέπειες του νόμου.

Αν υπάρχει αμφιβολία από μέρους των χρηστών για την αποδεκτή χρήση αυτής της υπηρεσίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου στο τηλέφωνο υποστήριξης: 23210-49144 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση nocserres@ihu.gr, ΠΡΙΝ να προχωρήσετε σε δημοσίευση τέτοιου υλικού.

Η δημιουργία του site και πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από αυτό, έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Προηγμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες για τον Πολίτη και τον Σπουδαστή στο ΤΕΙ Σερρών» (MIS 304280). Συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Μακεδονία-Θράκη".

Εγχειρίδια χρήσης - Βοηθήματα
Εγχειρίδια χρήσης - Βοηθήματα